Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale ten základní fakt, že ty potrainové lístky odebírá  46 milionů lidí, odráží realitu?

Což je skutečně hodně, zhruba jedna pětina obyvatelstva, že ano?

2 1
možnosti
Foto

Ono když se do USA ročně nabourá X imigrantů, tak který stát by to unesl, že? Mají je střílet?

4 0
možnosti
MK

R^ Díky za článek....je to jako obvykle. Mnozí píši pouze o svých představách a pak s nimi ve článku polemizuji.

4 0
možnosti
Foto

:-) ...  bez komentáře, a přeji hezký den.

0 0
možnosti
RK

Karma R^ . Díky za vysvětlení místním komunistům, byť si nedělám iluze o tom, že si to přečtou ....Cvalín, Olšer a moje tchyně si stále myslí, že se v USA denně střílí do dělníků, že hladem dennně vymře jedno město a pak mrtvoly nakladačema hážou do hromadných hrobů, na ulicích se válí žebráci, kteří sice dřou 20 hodin denně, ale příjem jim nestačí a kolem nich chodí tlustí podnikatelé s doutníkem v ruce a kopu do nich ;-D

5 1
možnosti

V  USA se samozřejmě nemůže střílet do dělníků, protože tamtéž se už žádné modré límečky nevyskytují. Pouze nezaměstnaní kapitalisti.

0 1
možnosti
Foto

Je fajn po záplavách katastrofických vizí trocha reálného optimismu, ať se daří :)

0 0
možnosti

20. 2. 2014 6:34

..základní neznalosti autora k tématu, o kterém s takovým zápalem píše...  je celkem obvykly jev. Me uz to prestalo prekvapovat. Dokonce bych rekl, ze je prima umera mezi zapalem a urovni ignorance. Nedavno se tady jeden rozepsal o zemi, kde ziju, jako o socialnim pekle.

1 0
možnosti
Foto

I40v29o 41C38i39l83i36c41h

20. 2. 2014 6:15

Děkuji Vám za velice zajímavé informace zpoza velké louže R^

6 0
možnosti
VK

Teda ze je bydleni v Kansas city tak lacine jsem vazne netusil. Ale k tem food stamps. Na tech je k pousmani, ze na ne nekoupite napriklad hygienicke potreby, takze konkretne, maminka nebo rodina ktera dostava tuto formu podpory na dite, si nemuze na ne koupit pleny. Tedy, alespon na Floride ne. Stejne tak toaletni papir, praci potreby.

2 0
možnosti
PO

Midwest se s Floridou nedá srovnávat... Větší a nové domy jsou samozřejmě dražší, ale to se lidí na Food Stamps stejně netýká. S plenami máte pravdu, ale zapomínáte na ostatní programy, které maminkám dávají zadara pleny, sušené mléko a dětskou výživu ještě navíc k food stamps. S toaleťákem a pracími potřebami je to fakt, ale jídlo to není, tak se nedá nic dělat. Na to jsou zase jiné organizace (kostely a food banks mají toaletní potřeby, například). Zdravím na Floridu! ;-)

7 1
možnosti
JM

J16a11n 40M46r71s47k23o30š

20. 2. 2014 3:54

Jistě trefný argument že nezaměstnanost klesla, když paní musela čekat hodinu na volný stůl v restauraci. Zajisté tato resturace je často frekventována lidmi, kterým se právě podařilo získat nějaké zaměstnání, že? :-(   

Zatímco čerstvé oficielní výsledky říkají, že se v lednu moc nezměnilo, zůstává to na 10.2 milionu, 6.6%, od října že to kleslo o 0.6%. Kolik ale opravdu lidí je bez místa a oficielní čísla, to jsou vždy jistě rozdílné počty.

 

http://www.bls.gov/news.release/empsit.nr0.htm

2 2
možnosti
PO

No tak to argument asi nebyl, článek je primárně o sociálních dávkách, nezaměstnanost za poslední dva roky ovšem klesá prakticky každý měsíc:

http://data.bls.gov/timeseries/LNS14000000

Mohu potvrdit, že například Ford jen pár mílí od mého bydliště právě nabrl 1,600 nových pracovníků, na každím rohu se objevují cedulky HELP WANTED, o inzerci v novinách nemluvě. Situace se zlepšuje,ať se vám to líbí nebo ne.

4 1
možnosti
JR

J28a52r84a 32R28a90n52k

20. 2. 2014 3:44

R^Diky Pavlino, mne doslova nazvedl ze zidle,  bud nerozumi, neovlada jazyk, nebo je proste jen hloupy antiami.

3 1
možnosti
PO

Nevím, ale všimla jsem si, že tomu nerozumí hodně lidí, včetně novinářů, tak jsem to jen chtěla vysvětlit...:-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite