Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

geo.novotny

18. 6. 2010 12:06
UPRIMNY POHLED

do "podbrisku" dnesni situace v Americe. Ano, jsme zde nemilosrdne "prakticti" a nekdy to prekracuje hranice. Vim o mnoha podobnych pribezich. "Krize" se stala zaklinadlem pro mnoho firem - nejen pro mamuti korporace, ale bohuzel i pro stredni a male podniky. I v pripadech - ze firma prosperuje celkem bez problemu, vyuzivaji "krize" k tomu - aby fungovaly s co nejmensim poctem zamestnancu, neplatily bonusy, odmeny a nezvysovaly platy ... a zavadely stale prisnejsi restrikce. A tak vlastne zustava stale velka nezamestnanost, ekonomika stagnuje a zisky se zvysuji pouze pro uzskou skupinu. Receno po lopate: "na tom kratsim konci klacku zustavaji obycejni lide".

P.S. Rozhodla jste se spravne Pavlinko. Preji Vam vse nejlepsi a velka karma za clanek o tom, jak to skutecne je.

G.N.

0 0
možnosti
PO

POToole

18. 6. 2010 20:44
Re: UPRIMNY POHLED

Dekuji, George! Rada bych verila, ze vse bude zase dobre (myslim ekonomiku), ale obavam se, ze jsme asi vstoupili do uplne nove faze, a opravdu to neni krize, je to zmena. Neco jako evolucni krok. Ted mam vic casu na psani (yey), tak se o tom budu moci rozepsat vice... Preji Vam krasny a pohodovy vikend! Pavlina :-)V

0 0
možnosti
PB

Picolik

18. 6. 2010 11:48
Dobře tak

Podle mne jste se zachovala zcela správně. Nejen prací živ je člověk. Děti vyrostou a přijít o jejich dětsví nestojí za žádné peníze světa. Podle toho co píšete to ta korporace stejně vede od desíti k pěti a zanedlouho skončí...R^

0 0
možnosti
PO

POToole

18. 6. 2010 20:36
Re: Dobře tak

Dekuji! Oni asi jen tak neskonci, nebot zoufalych sebevrahu je na svete stale dost. A ti mladsi take vice vydrzi... Ale k tomu, jake ma kdo v zivote priority, k tomu si musi kazdy dojit sam... :-)

0 0
možnosti
S

Shibumi

18. 6. 2010 9:14
Hezké

, ale jste jedna z mála, které si tento "přepych" můžou dovolit ( mám tedy na mysli situaci u nás v ČR ). To je ale už zase jiná písnička . Vy jste rozhodně udělala dobře.

0 0
možnosti
Y

Ygrain

18. 6. 2010 9:12
Dobře jste udělala,

kamarádce se z permanentního přepracování vyvinuly příznaky roztroušené sklerózy, začaly jí ochrnovat nohy, doktor prorokoval brzký vozík a nedlouhý život... Jenže vyšetření mozkomíšního moku nemoc nepotvrdilo, a když vysadila práci, příznaky po čase zmizely. Tělo si prostě umí dupnout, když ho dlouhodobě přetěžujeme.

0 0
možnosti

oldiess

18. 6. 2010 9:12
A pak aby jeden někam emigroval

;-D

0 0
možnosti
N

norayellow

18. 6. 2010 8:19
Vyborne!

Pokud neni v rodine financni krize je tohle to nejlepsi rozhodnuti. Radeji na par mesicu priskrtit rodinny rozpocet, nez abyste se zhroutila. A to by nasledovalo. V praci byste pak byla stejne k nicemu a deti by mely totalne vystresovanou mamu. Dat si cas, oddych a mozna se podivat po moznostech se pak zamestnat sama. Jeden sice pracuje nekdy take vice nez 8 hodin, ale je svym panem a nemusi svuj cas venovat tomu, co jemu samotnemu penize nenese. Preji krasny odpocinkovy "sockovy" casR^

0 0
možnosti
T

Tecumtha

18. 6. 2010 8:15
Výborně napsáno,rozhodně karma :-D

Chtěl bych Vám gratulovat, a popřát hodně té pohody  štěstí. Zdraví Marek V.;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite