Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Shaza

2. 2. 2009 22:19
nesouhlas

Chápu Vás, máte asi většinový názor. Přesto s Vámi nesouhlasím.

Já jsem kupříkladu heterosexuální osoba, dá se říct, že nejsem deviantní - objektem mého zájmu jsou mladí muži. Vyhledávám přítomnost mužů, ráda se na ně dívám, ráda jsem v jejich blízkosti - podobně jako heterosecuální muži jsou rádi v blízkosti zajímavých žen.

To ještě neznamená, že jediná realizace našeho vzájemného zájmu je sex!

Pedofil je deviantní v objektu své sexuální touhy - tím nejsou dospělí, ale děti. Přesto je skutečně možné, a dokonce statisticky prokázané, že pouze malé procento pedofilů děti skutečně zneužívá. Pedofil děti miluje a nechce jim ublížit. K realizaci jeho lásky často stačí být v přítomnosti dětí. Jsou to nešťastní lidé, společnost by jim měla spíše pomoci v jejich nelehkém údělu odříkání a naučit je kontrolovat svou touhu, než odsuzovat je a odsouvat opuštěné na okraj společnosti!

0 0
možnosti
MB

ma.bre

2. 2. 2009 22:19
Nekorektní vtip!

Víte, jaký je rozdíl mezi učitelem a pedofilem?

Pedofil má děti rád!

0 0
možnosti
L

Lilith+

2. 2. 2009 22:18
Naprostý souhlas, karma

Oceňuji váš věcný přístup, pedofilové za svoji nemoc opravdu nemohou, ALE "pochopení" můžou očekávat JEN tehdy, pokud se začnou léčit a zdrží se jakéhokoli kontaktu s dětmi R^

0 0
možnosti
L

lesicatko

2. 2. 2009 22:16
Výborné

Čisto mimochodom, predsa len sa proti tomu niečo ide robiť, otázka je, nakoľko to bude účinné

http://www.sme.sk/c/4289864/poskytovatelia-pedofilnych-diskusii-by-mali-byt-trestne-stihani.html

..

Inak  práve mimoriadne čítaný denník SME, ktorý má najväčší blogovací priestor v SR spustil dávnejšie nesmierne kontroverzný blog pedofila, ktorý je presne podľa schémy autorky - mimoriadne inteligentný chalan, ženatý ktorý sa manipulatívnymi vetami dokázal krásne čokoľvek odôvodniť.

http://liddel.blog.sme.sk/c/39710/Pedofilia-sexualna-orientacia-alebo-uchylka.html 

0 0
možnosti
TE

efix

2. 2. 2009 22:08
Reakce po prvním přečtení

Přečetl jsem Váš článek a žel nemohu s Vašimy úvahami souhlasit.

Vycházíte z definice "Pedofilie je mentální onemocnění, kde je hlavním zaměřením sexuální aktivita s dítětem mladším 13ti let.", která je ovšem chybná. Pedofilie není sexuální aktivita ani zaměření na aktivitu. Portrétujete tu pedofila jako člověka který pomalu dnem i nocí myslí na sex nebo alespoň na osahávání dětí, či obnažování před nimi, jenže to není pravda. Tedy minimálně to není pravda obecně. Připouštím, že takoví pedofilové jsou a pokud se nijak neléčí, pak jsou skutečně nebezpeční. Jenže nelze takto paušalizovat.

Jako pedofil bych nikdy nebojoval za právo na sex s dítětem nebo např snižování hranice pro legální pohlavní styk. V minulosti jsem chodil k sexuložce, tohle téma jsme rozebírali, trvalo to asi rok. Nikdy mi nepsala žádné léky a posléze jsme se shodli, že není třeba, abych chodil nadále.

0 0
možnosti
G

Gmur

2. 2. 2009 22:07
Pedofil neni milovnik deti

a nikdy nebude. pedofilum se podarilo manipulovat spolecnost, tim, ze dokola opakuji, ze miluji deti.  A dokonce jejich surovost dosla tak daleko, ze si o sobe mysli, ze jedine oni jsou schopni prave lasky k diteti.

0 0
možnosti
HN

handour

2. 2. 2009 22:06
Tak jsem Pavlínko

listovala v těch encyklopediích co mi pedofilové cpali pod nos, četla různé zpověďi, články, odkazy...ale nejsem o nic moudřejší,nedostala jsem odpověď na moje otázky,pořád to nechápu,pořád se bojím a pořád si myslím, že není normální, když někoho sexuálně vzrušují malé děti.A když dneska dáme důvěru nějakému Františkovi, který tvrdí, že to má pod kontrolou,co budeme dělat zítra, až si přečteme v novinách, že to mu to prostě ujelo?Na některý otázky prostě nemůžeme říct dobrá nebo uvidíme, ale jednoznačné NE.V sázce je zdravý psychologický vývoj dítěte...bohužel možná i jeho život. S tímhle se nehazarduje.Možná v ruský ruletě, ale to my tady snad nehrajeme?!

PavlínkoVza krásně napsanej článek

0 0
možnosti
K

kion123

2. 2. 2009 22:01
Karma!

A co homosexualita?

Jaký máte názor na ni?

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite