Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

jana.krcova

2. 2. 2009 22:48
Milá paní Pavlíno,

skvěle jste to napsala a já jen souhlasím...R^

0 0
možnosti
PO

POToole

2. 2. 2009 23:11
Re: Milá paní Pavlíno,

Diky za podporu, Jani.. :-) Mejte se krasne!

0 0
možnosti
C

CernoZelenySmejd

2. 2. 2009 22:48
ano, přesné.

ale vysvětlujte to úchylákům.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

2. 2. 2009 22:47
Vězňové pedofily vždy opovrhovali a měli pro ně takové nehez

nehezké jméno prc.čkáři. Mysleli zpravidla na zneužívající učitele, tj. kde šlo o větší děti a ne pravé pedofily. Pokud je někdo jak ten, co napsal o tom 2 články, tak to je propagace čisté pedofilie.

Já neodsuzuji něčí sklony, nebo jestli byl zneužit v dětství sám. Nicméně pokud někdo místo léčby, kastrace a jiných možností, dobrovolně svým zvráceným pudům dává zelenou, tak tady bych postupoval velice tvrdě. Tvrději, než u nějakých agresorů, co znásilní - dospělou ženu. Malé děti se nemůžou absolutně bránit, navíc je to poznamená po celý život. Škoda není srovnatelná s tím, když má nehezký zážitek dospělá žena. To nebagatelizuju, ale dospělý se přece jen umí víc svěcmi vyrovnat než malé dítě.

0 0
možnosti
PO

POToole

2. 2. 2009 23:18
Re: Vězňové pedofily vždy opovrhovali a měli pro ně takové nehez

Je to tak. Dospely zdravy clovek navic dokaze situaci objektivne zhodnotit a nebude si davat nesmyslnou vinu.  Diteti i mene traumaticky zazitek ale dokaze znicit i cely zivot, prave diky psychicke strance... :-(

0 0
možnosti
W

wiki5.5

2. 2. 2009 22:35
perfektni clanek

a ja apeluju na redakci, aby prehodnotila svuj "experiment" otevrit dvere tomuto spolecnsky neakceptovatelnemu smeru diskuze, ktera jen ma za ukol "ocistit" pedofily od zodpovednosti. Demokracie nesmi byt bezzuba a musi chranit ty nejzranitelnejsi a to jsou deti.

0 0
možnosti
L

Lilith+

2. 2. 2009 22:29
Dotaz pro diskutující pedofily

Tvrdíte, že byste dítěti neublížili..., nechám stranou "fyzickou" stránku věci, ostatně byly by to jen spekulace...

V minulé diskuzi zaznělo, že si vyměňujete jejich fotografie, další fotky jsou na stránkách pro pedofily...

1) Jak té dívce bude, až se dozví (až jí časem dojde...), k jakým "účelům" byla její fotka směňována a zveřejněna? Bude na sebe pyšná, nebo se bude cítít zrazená a ponížená (od člověka, ke kterému měla důvěru)???

2) Přistoupím-li na dělení "hodní a zlí" pedofilové, nemáte za to, že tyto ("milované") dívky vystavujete tímto zveřejňováním nebezpečí stran těch "zlých"???

Takže UBLIŽUJETE, nebo ne???

0 0
možnosti
PK

kasz

2. 2. 2009 22:50
Re: Dotaz pro diskutující pedofily

Já se jenom bojím, aby dětem, co se v mém okolí pohybují, neublížilo tím, že se jejich kamarád objeví v médiích označen za pedofila... a zatímco policie žádné spáchání trestného činu nezjistí, děti budou mít do konce života trauma... Tento přístup totiž tady vesele propagoval pan Kroupa, bláhově si myslíc, že má mou IP adresu... Když do boje proti pedofilům, tak za každou cenu a všemi prostředky, co jen to jde, a je úplně jedno, co to způsobí a kolik zla to nadělá jinde!

0 0
možnosti
EK

Eles

2. 2. 2009 22:28
Já si myslim,

že jste úplně zbytečně hysterická. "Pedofilie je mentální onemocnění, kde je hlavním zaměřením sexuální aktivita s dítětem mladším 13ti let". Tohle jste vzala kde? Vymyslela vlastní hlavou během psaní blogu? Když o něčem píšete, proč si aspoň nezjistíte nejdřív fakta? A vůbec nahlížíte na psychiatrii pohledem asi 100 let starým. Ti lidé nepotřebují žádné pochopení a soucit. To je hned vedle odsouzení, strachu a separace to nejhorší, co by se jim dalo poskytnout.

0 0
možnosti
EK

Eles

2. 2. 2009 22:33
Re: Já si myslim,

Kasz jsem dal(a) video - http://cz.youtube.com/watch?v=2zjv8rEuzXs Ještě jednou ho připomínám, od Weisse ty informace zní krapet důvěryhodněji.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

2. 2. 2009 22:28
druhý případ - p Kroupa, jeho zkušenost

P. Kroupa popisoval, jak ho obtěžoval skautský vedoucí. Jednou v noci, ale pak mu zpětně došlo jeho určité jiné chování - opakování, že nahota v rodině je normální, názorné předvádění intimní hygieny chlapcům atd. Docela humus.

P. Kroupa se trošku mýlí - to nebyl pedofil ani náhodou. To byl homosexuál s pederastickými sklony. Nebo to možná p. Kroupa ví - ale homosex. kritizovat nelze?

Věřím, že jako mladého chlapce ho to dosti zasáhlo. I když to policie pak neřešila, což platí asi o většině takových incidentů. Násilí tam nebylo, tak co.

Pravý pedofil se zajímá o holčičky podstatně mladší. Věk před pubertou, děti v pubertě jsou pohlavně (téměř) dospělé, např. je schopnost mít děti. I tak je sex pro ně nežádoucí.

Nicméně prznit holčičky daleko mladší, to je daleko větší hnus. Lze pochopit, že např. vyspělá dívka vzruší dospělého muže. Pokud ho vzrušuje sex. nevyvinuté dítě, je to deviace - a to velice nebezpečná.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

2. 2. 2009 22:32
Re: druhý případ - p Kroupa, jeho zkušenost

Většina zneužití nezletilých, to skutečně nejsou pedofilové. Protože zneužít 14 letou dívku, to není sex s dítětem. Sice nevyzrálá, z hlediska reprodukčních schopností ale už plně funkční, i když tu není zralost plná ani v této oblasti. Nicméně zde to je pouze otázka zdrženlivosti či nezdraženlivosti, často jde o náhradní sex. partnerku, např. nefunguje partnerka, žena - a dcera je místo ní.

Pedofilové, praví, jsou daleko nebezpečnější, i když se navenek (zatím) ovládají. Jako oplištil - neovládl se a potrhal vnitřnosti nemluvněti, které zneužil. Bohužel, už tehdy byl trest smrti zrušen.

Společnost by měla být v určitých věcech netolerantní a trvat na určitých normách. Docela chápu USA, kde i malé hočičky musí mít plavky. Právě kvůli takovýmto prasatům. Nevadí to nikomu, a sníží se toto riziko. I když nám to připadá přehnané.

0 0
možnosti
RS

Zly_Soused

2. 2. 2009 22:26
Mohamed

byl pedofil a je vzorem pro 1,5 miliardy lidí.

0 0
možnosti
PT

tinwe666

2. 2. 2009 22:23
pravda a zase pravda

hezky napsané, konečně protiútok od inteligentního člověkaR^R^R^

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

2. 2. 2009 22:22
Hezký článek, myslím dobře popsané

Vzpomínám na 2 články. Jeden psal pedofil - jménu moc nevěřím, redakce to neověřuje. Měl tam další odkazy a tam byly i foto - sice oblečené holčičky, ale jde o princip. Když se normální muž ukájí prohlížením obrázků žen, i když např. v plavkách, tak se obvykle považuje za prase. A tady se někdo snažil vzbudit soucit.

Plně souhlasím s autorkou, že tam hlavně nebyla snaha se léčit nebo se vyhýbat pokušení. Naopak, vyhledával přítomnost holčiček. Ono je možné naučit např. kočku, že si bude hrát s kanárkem. Nicméně nikomu bych neradil nechat tuto dvojici bez dozoru člověka, pudy můžou kdykoli převážit nad drezúrou. Podobně někdy i krotitelé lvů a tygrů, někdy drezúra selže a z pána se stane oběť. Prostě zvíře se probudí a nejde s tím moc dělat.

Ten člověk popisoval v podstatě takové zvíře v sobě - on to tak neoznačil, říká mám takové chutě - a co? To je snad normální? (tak mi to vyznělo)

Myslím, že patří na léčbu - detenční ústav, nebo kastrace, psychoterapie a pak snad pustit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite