Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

3. 2. 2009 1:25
Díky, Pavlínko, za článek

s chutí jsem si jej přečetl. Přijde mi to jako vyrovnaný pohled, nezatížený zbytečnou hysterií a předsudky. Přesto žasnu, co se v diskuzi pod ním objevuje, tentokrát však ze strany těch "postižených". Očekával jsem spíš smršť výrazů jako "odporní úchylové", "pověsit je" a tak, a místo toho tu podivně a hystericky vyskakují ti druzí. Já myslím, že článku není co vytknout, a Ty se jistě nedáš zviklat podobnými reakcemi. Jinak zdravím a V

0 0
možnosti
PO

POToole

3. 2. 2009 2:14
Re: Díky, Pavlínko, za článek

Diky, Vikino - mas naprostou pravdu. Pozadavek, aby se clovek, ktery ma sexualni fantazie o detech, s nimi nestykal o samote mi nepripada prehnany ani nahodou! Nejsem pro zadne pronasledovani nemocnych ldi, jsem jen pro prevenci a ochranu nasich deti! A v tom se urcite zviklat nenecham! :-)V

0 0
možnosti
V

Vikina

3. 2. 2009 1:19
Díky,

0 0
možnosti
P

p.klein

3. 2. 2009 0:49
SNŮŠKA LŽÍ

přečtěte si odbornou definici toho, co je pedofilie a pak nebudete tvrdit nesmysly o tom, že pedofil = deviant, co souloží s holčičkama proboha !!!!!

0 0
možnosti
PO

POToole

3. 2. 2009 0:51
Re: SNŮŠKA LŽÍ

Kde jsem napsala, ze nutne musi soulozit s holcickama? Mate problemy s chapanim psaneho textu?? 8-o

0 0
možnosti
P

p.klein

3. 2. 2009 0:38
VY VĚDOMĚ LŽETE!

PÍŠETE:   Pedofilie je mentální onemocnění, kde je hlavním zaměřením sexuální

aktivita s dítětem mladším 13ti let. Škála aktivit je široká, a týká se

například obnažování se a masturbace v přítomnosti dítěte, svlékání

nebo osahávání a mazlení, někdy dochází k orálnímu sexu či dokonce

plnému pohlavnímu styku.

0 0
možnosti
P

p.klein

3. 2. 2009 0:38
Re: VY VĚDOMĚ LŽETE!

A TO NENÍ PRAVDA, TO POPISUJETE DEVIACE A NE PEDOFILII - PEDOFILIE NIC Z TOHO CO JSTE NAPSALA NEOBSAHUJE!!!

0 0
možnosti
A

AlBunda

3. 2. 2009 0:37
karma

mělo by se donekonečna opakovat,že pedofil není ,,hodný strýček,,-ale nemocný člověk a měl by se dětem vyhýbat-to ostatně radí veškeré lékařské autority.Alkoholik -abstinující-taky nesedí doma u flašky piva a nezírá na ni.Pedofil opravdu není ten hodný člověk,který má děti rád.A pak se vymlouvá na to,že on nic,ona to chtěla,sama si řekla,koukalo jí to z očí.Takových blábolů jsme slyšel spousty.Dítě totiž NIKDY není aktivní,vždy je to ten dospělý!Ale tohle pedofil slyší nerad.

0 0
možnosti
P

p.klein

3. 2. 2009 0:40
Re: karma

A TO NENÍ PRAVDA, TO JSOU DEVIACE  A NE PEDOFILIE - PEDOFILIE NIC Z TOHO CO AUTORKA NAPSALA NEOBSAHUJE!!! - prosím přečtěte si o tom proboha lidi něco !!!!!!!!!!

0 0
možnosti
P

p.klein

3. 2. 2009 0:35
PANÍ AUTORKO

prosím, opakuji, seznamte se s odbornou literaturou - NELZE spojovat pedofilii s deviacemi a materiály, na které poukazujete se staly předmětem ostré kritiky. Seznámil jsem z článkem dva sexuology .- mimo jiné i Doc Zvěřinu a ten kontatoval, že byť s tím asi málokdo bude souhlasit, že autor blogu, nad kterým se rozohňujete má pravdu. Jistě, chápu, vy o problematice víte více, než dva sexuologová, kdy každý z nich má 40 let praxe, víte o tom více, než odborník, který se danou problematikou denně zabývá - to co jste napsala je populismus a navíc nebezpečný - protože může mnohým ublížit, ale to vás jak vidnio nezajímá

0 0
možnosti
DM

-Dee-

3. 2. 2009 0:47
Re: PANÍ AUTORKO

Docent Zvěřina je znám svou otevřenou podporou jak homosexuálů, tak pedofilů. Inu, kdo by nechtěl rozšířit řady svých potenciálních klientů, že? Přestaňte se ohánět mediálními hvězdami. Což lépe trochu policejní praxe?

0 0
možnosti
P

p.klein

3. 2. 2009 0:01
PROBOHA PANÍ AUTORKO !!!!

Prosím, otevřete si wikipedii a přečtěte si co je pedogilie, co deviace a ostatní. Tohle co jste napsala je s prominutím populistický nesmysl, který bude mít asi vysokou karmu, ale nepravdivý  obsah!!! POKUD JSTE FER, TAK AŽ SI PŘEČTETE ODBORNOU LITERATURU, TAK TEN BLOG SMAŽETE - DOUFÁM.

0 0
možnosti
PO

POToole

3. 2. 2009 0:21
Re: PROBOHA PANÍ AUTORKO !!!!

Takze ja se mam ridit odbornou literaturou typu ceske Wikipedie a ne kriteriemi Americke Psychiatricke Asociace? To snad nemysite vazne?

http://www.psych.org/MainMenu/Newsroom/NewsReleases/2003NewsReleases/diagnosticcriteriapedophilia.aspx

Pokud chcete neco kritizovat, budte tak laskav a nastudujte si to v prvni rade Vy! :-)

0 0
možnosti
PK

kasz

2. 2. 2009 22:59
Nástroj

Pedofilie je jako nůž. Ten se dá použít k řezání chleba nebo k vraždě. Pedofilii často provází zvýšená empatie k dětem - této se dá využít vysloveně pozitivně, takže opravdu pedofil se dokáže lépe do dítěte vcítit a prožívat s ním jeho dětské starosti i radosti. Na druhou stranu to stejné, špatně pochopeno, může být použito pro nalákání dítěte na počítačovou hru a zneužití, znásilnění... posléze odstranění nepohodlného svědka = zabití. Záleží na tom, jaký má pedofil na svou deviaci náhled. Pokud je s ní smířen, ví co si může dovolit, pokud s ní není smířen, tak může mít v některých situacích problém s ovládáním takový, že je opravdu dětem nebezpečný. Nůž však není ani dobrý ani špatný - je to nástroj, záleží na způsobu použití. Lewis Carrol byla taky pedofil, a všichni víme, jak nástroj jménem pedofilie využil....

0 0
možnosti
G

Gmur

2. 2. 2009 23:09
Re: Nástroj

V 70tych letech se nemecti pederasti vcitovali tak do deti, ze vytvareli tlaky na politiky a chteli detem zaridit nerusene a smyslne sexualni detstvi.  Proc?

Jen oni se dovedou do deti vcitit a pochopit je. Tolik krasy a lasky jim nikdo nemuze dat, jen oni pedofilove:

P.S: L. Carrola rodice alice jednoho dne doslaova VYRAZILI z domu. Za jeho nevhodne chovani. A udelali spravne.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

2. 2. 2009 22:58
Fotky dětí na internetu

Právě kvůli těmto lidem by neměly být volně přístupné a radši vůbec. Domácí fotoalbum mít vypáleno na DVD. A vůbec nemyslím jen obrázky nahých dětí, oni jsou schopni zneužít i obrázky dětí v plavkách.

Je to sice omezení, ale radši se omezovat, než podporovat takový neřád. A ty lidi, ty je třeba sledovat, léčit, do ústavů. Ne aby jednou parlament protlačil, že to je taky normální...

0 0
možnosti
TE

efix

2. 2. 2009 23:23
Re: Fotky dětí na internetu

Jenže podle této logiky bychom musel zakázat fotky žen, mužů, zvířat... Protože nad všemi se někde někdo může ukájet. Tohle není cesta.

0 0
možnosti
G

Gmur

2. 2. 2009 22:54
dalsi manipulace: PAS , tzv .odcizeny rodic

Parental Alienation was invented by Dr Richard Gardner. How much do you know about  DrGardner??

1. Abuse can be enjoyable for the child.   2. Rape is the price to be paid to receive sperm   3. if a father abuses a child, tell him what he did was natural.  You CANNOT believe this man.  We've put his quotes into a video - make up your own mind.

But whenever someone quotes PAS, remember this nutter invented it.

If a child claims abuse - it should be made to live with its father and the mother jailed.         How many children in care homes have suffered abuse because of PAS.   This pedophile was trying to silence abuse victims, isolate them, and force them to live with their abuser. But don't take our word for it - check out his quotes....

http://current.com/items/88879996/parental_alienation_invented_by_a_pedophile_women_enjoy_being_raped_nutter.htm

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite