Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Říman

3. 2. 2009 13:51
Přiznám se...

...článek jsem ani nedočetl.

Ale asi jsem nemocný člověk, protože mám "vracející se a opakované sexuální fantazie, pocity sexuální potřeby nebo chování". Jenom jsou jejich objektem ženy poměrně širokého věkového rozmezí. Měl bych se v zájmu společnosti od žen zcela stranit? ;-)

Nebo jinak: je trestné "býti pedofilem" a nebo "pedofilní chování"?

0 0
možnosti
BH

BoboHml

3. 2. 2009 13:56
Re: Přiznám se...

Pohladím cizí ženu

a)bude souhlasit,je dospělá

b)dostanu facku,je dospělá

c)pohladím cizí dítě - jaké jsou varianty

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

3. 2. 2009 13:38
Souhlas s připomínkou:

 Pedofil označený, registrovaný, sledovaný bez možnosti ublížit, s povinností léčení. Jinak...ne. ( možná by prospěly exkurze do vězení?);-D[>-]

0 0
možnosti
DJ

orca1

3. 2. 2009 13:32
tak nevím

Jen se bojím aby nepřišel další hon na čarodějnice. Rozhodně tohle jednání odsuzuji ale dívat se na každého pracovníka jako potencionálního pedofila ? To nuž by za chvíli zavánělo paranoiou. Kde je ta hranice ?

Smí učitel pohladit dívku za dobrou odpověď ve škole ? Smí strejda dát své neteři posu k svátku ?

Na jedné straně je tu hrozba a na druhé zdravej mozek - CO ZVÍTĚZÍ ??? ?

0 0
možnosti
BB

miyu

3. 2. 2009 13:40
Re: tak nevím

ja si myslim ze jste trochu mimo. ja doufam ze vy vychazite z predpokladu ze stryc ani ucitel nejsou pedaci. tady se resi ze pedofil vedome vyhledava kontakt s detmi (napr. jde ucit na zakladku, kamaradi se se sousedovic 10ti letou holcickou).

0 0
možnosti
BH

BoboHml

3. 2. 2009 12:36
no

kdyby nám autor popisoval, jak aktivně vyhledává léčbu, chodí nebo se snaží chodit na terapie a vyhýbá se rizikovým situacím, tedy zejména trávením času mezi dětmi a hlavně pobýváním s nimi o samotě, z celého srdce bych si ho vážila a stála nepokrytě na jeho straně.

Plně souhlasím.

R^R^R^

0 0
možnosti
BB

miyu

3. 2. 2009 13:29
Re: no

no jo, bojuje. ale co ma delat kdyz za nim takova Terezka dolejza na zahradu? Pedofil Frantisek - nelepsi kamarad pro vase dite. No nazdar hodiny.

0 0
možnosti

anžto

3. 2. 2009 12:07
fajn článek

máte naprostou pravdu - tuším že dokonce loni byl tady na idnes v online chatu - pedofilní učitel na základce!!! a co myslíte, že tam ten "chudák" kvákal - mám to pod kontrolou - jasně do té doby, než se mu to vymkne z rukou - nejhorší je, že samozřejmě tam byl anonymně - tzn. může to být klidně učitel vašeho  dítěte - a má to být jako v pohodě nebo co - dyť slíbil, že to má pod kontrolou, ovšem hned po tom, že je zamilovaný do Aničky v první řadě u okna.Rv 

0 0
možnosti
PK

kasz

3. 2. 2009 13:43
Re: fajn článek

Ten učitel jsem byl já, a ten článek je zde:

http://zpravy.idnes.cz/ctenarum-idnes-cz-odpovi-pedofilni-ucitel-petr-fl5-/domaci.asp?c=A071113_150341_domaci_zra

Paní redaktorka Nejezchlebová se se mnou ale opravdu setkala - takže anonymitu jsem v té chvíli postrádal...

0 0
možnosti
Y

Ygrain

3. 2. 2009 12:01
paraziti-pokr.

Je mi vás líto, protože tenhle úděl jste si nevybrali dobrovolně, ale tím, že se budete mezi sebou družit, si jenom konejšíte vlastní svědomí a utvrzujete se v tom, že vlastně neděláte nic až tak špatného. Omyl. Děláte. Zneužíváte - přinejmenším důvěru. Krasohrátky se slovíčky na tom nic nezmění

0 0
možnosti
PK

kasz

3. 2. 2009 13:47
Re: paraziti-pokr.

Takže nejlepší bude nás rozseparovat, o pedofilii zakázat psát, mluvit, přemýšlet...

Ano, pedofil tím, že je pedofilem, nedělá nic špatného. V tom se navzájem utvrzujeme a chceme v tom utvrzovat i další pedofily, kteří jsou sami ze sebe zhnusení jenom proto, že jsou na děti.

0 0
možnosti
Y

Ygrain

3. 2. 2009 12:01
paraziti

Vážení pedofilové: přestaňte si lhát do vlastní kapsy. Ať už jdete do "vztahu" k dětem s jakkoli ušlechtilým předsevzetím, nic nezměníte na tom, že do toho vztahu vstupujete s jinými pohnutkami než vaše dětská "láska" a nevyhnutelně se tak stáváte pokrytci. V zásadě tak parazitujete na dětské potřebě kamarádství: ty děti vás k životu nepotřebují, vy je ano. Jak dlouho vám bude trvat, než svou dětskou lásku pohladíte po vlasech, protože ji přece milujete a tímhle jí neublížíte? Pak ji vezmete kolem ramen, pak dáte pusu... a pak třeba vaše milovaná časem pochopí, že ji nemáte rád ani jako kamarád, ani jako tatínek, ale jinak. A bude se cítit oklamaná a zneužitá. A protože je ještě dítě, bude to pro ni horší, než když dospělá žena zjistí, že její kamarád(ka) si na ni myslí, a ona takové city k němu (ní) nechová - myslíte, že to přátelství takové zjištění přežije?

0 0
možnosti
PK

kasz

3. 2. 2009 13:51
Re: paraziti

 "do toho vztahu vstupujete s jinými pohnutkami než vaše dětská "láska" a nevyhnutelně se tak stáváte pokrytci. "

Heterosexuál, který do vztahu s ženou vstupuje s jinými pohnutkami, než ona (ona se mu líbí, je do ní zamilovaný, on jí sice připadne sympatický, ale víc než kamarádství si s ním nedokáže představit) je taky pokrytec? Parazituje pak na potřebě ženy po kamarádství...

K životu potřebuji jíst, spát, čůrat... a nic víc. Ke spokojenému životu toho ale obvykle člověk potřebuje o něco víc. A ano, u pedofilů to často bývají právě děti.

A vy víte dopředu, jak se bude kamarádka cítit? Na základě čeho?

0 0
možnosti
S

sucharda

3. 2. 2009 11:42
Dle mého názoru...

....je nějaký Kocáb romofil,což je asi taky

nějaká úchylka,a potom dále prosím

odborníky o odpověď jak je to se ženami,

tedy mohou býti pedofilky,když se dávájí na cestu učitelek,což většinou nezvládnou,

jestli je tedy vzrušují cizí děti...

0 0
možnosti
APG

Absolovent prestižního gymnazia

3. 2. 2009 11:05
Podle Kocába je pedofil jen neškodný milovník dětí

Ale Flamytra by měla řešt policie.

0 0
možnosti
F

Flarnytryl

3. 2. 2009 11:12
Re: Podle Kocába je pedofil jen neškodný milovník dětí

Zajímalo by mne, kde jsem porušil zákony?

0 0
možnosti
Q

qwerty1234561

3. 2. 2009 10:51
Homofil= pedofil

Pokud je pedofil nemocný člověk, tak potom je i homofil nemocný člověk. Rozdíl je že na oběti homofila společnost neklade žádné stigma.... kdžto dětem se hned vtlouká do hlavy jak jim bylo ublíženo a jak budou mít v dospělosti potíže. No, není divu že je pak opravdu mají.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

3. 2. 2009 10:54
Re: Homofil= pedofil

To je taky deviace, ale není trestná. Jak píše pan Kroupa, často se zajímají o mladší chlapce. Jenže jakmile tu křičí ti jejich aktivisté, tak se všichni bojí a toleruje se to.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite