Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KE

Pan Navratil

3. 2. 2009 17:26
Mno,

když autorka bere tak vážně publikaci dr. Abela, tak nás jistě časem seznámí s výsledkem protipedofilního testu, kterému určitě podrobí své děti. Už se těším.:-)

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

3. 2. 2009 16:38
Několik poznámek.

Pedofilie je poměrně vzácná. Naprostá většina zneužitých dětí nenarazila na pedofila, ale na člověka s jinou osobnostní patologií nebo alkoholika či tak. Nevím, kam bychom se dostali, kdybychom po každém pedagogovi začali chtít vyšetření falopletysmografií a dalšími... A pokud i člověk (nemusí to být muž!) je orientován na prepubertální osoby a jinak je osobnostně v pořádku, opravdu se celý život nemusí ničeho dopustit. Nebo myslíte, že každý normálně orientovaný muž má opravdu sexuální život? Začít lidi selektovat, neřku-li postihovat na podkladě něčeho, že by se mohl něčeho dopustit, to... ani snad nemám slov.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

3. 2. 2009 16:52
Re: Několik poznámek.

odhaduje se, ze 20% americkych deti je zneuzito. Zda se vam to malo? Ja opravdu nemam slov na prispevky lidi, kteri nevedi o cem mluvi

0 0
možnosti
JU

jenicek25

3. 2. 2009 16:32
Vedci pry prisli na to, ze

Pedofilie neexistuje, je to pouze nedočkavost :-P

0 0
možnosti
PK

kasz

3. 2. 2009 16:38
Re: Vedci pry prisli na to, ze

Tenhle vtip nemám rád. Když se totiž člověk zamiluje třeba do 8mileté holky, musí počkat celých 10 let, než by si ji vůbec mohl vzít. Vždycky to s tou dotyčnou myslíme vážně a čekáme na ni... Vztahy se pak ale změní, ona začne mít jiné zájmy (a zcela pochopitelně se bude zajímat o svoje vrstevníky).. ale kdyby její zájem přetrval, tak to čekání je opravdu dlouhé. Takže nedočkavost ani omylem.

0 0
možnosti
KB

Patcha1

3. 2. 2009 16:22
Téměř s Vámi souhlasím

V zásadě je to zajímavý článek, ale dvě věci mi nesedí:

a) Není technicky možné sexuálně zneužívat plný autobus dětí, natož pak opakovaně po dobu 15 let.

b) Nejsem sice odborník, ale nemoc je něco, co se dá vyléčit. Pedofilie (stejně jako homosexualita) je vrozená sexuální úchylka a vyléčit je nelze.

0 0
možnosti
JH

Jania

3. 2. 2009 17:10
Re: Téměř s Vámi souhlasím

AIDS je taky nemoc a vyléčit se taky nedá:-P

0 0
možnosti
PB

georgetown1

3. 2. 2009 16:21
jéžišmarjá

0 0
možnosti
W

Wendolene

3. 2. 2009 15:34
Nac zbytecne psat dlouhe vysvetleni,

dlouhe clanky? Poslali byste dite do skoly, kde uci pedofilni ucitel? Chteli byste pedofila za souseda? Chteli byste pedofila za pribuzneho? Az vam zneuzije onen nemocny clovek dite, ktere bude mit trauma na cely zivot z takoveho zazitku, bude to porad omluvitelny hodny , ale nemocny pan??? Vas clanek vyzniva, jako  ze ty hodne nemocne pany omlouvate, coz je nepochopitelne  u matky tolika deti. Je pedofil jen neskodny milovnik deti?  Vseho moc skodi, pani O'Toole, to plati i u tolerance. Nehodlam tolerovat vrahy a uchyly, at uz vrazdi ci zneuzivaji lidi, protoze jsou "nemocni" ci jinak.

0 0
možnosti
WD

wildge

3. 2. 2009 16:11
Re: Nac zbytecne psat dlouhe vysvetleni,

Clanek jste evidentne necetla, ale to je jedno.  Ve spouste skol uci pedofilni ucitele. Je mozne, ze do takove dite posilam, ani o tom nevim. Bylo by mozna lepsi to vedet.

Pokud to nebude grazl, tak klidne. Kdyz budu vedet, ze pedofil je, bude to lepsi, nez kdyz to budu tusit. Pribuzne si nevybiram. Vy ano?

Az mi nejaky nemocny zneuzije dite, tak bude nemocny a grazl k tomu.

Mozna to nevite, ale pedofilu je mezi nami pomerne hodne, presto vrazd spachanymi pedofily je dost malo. Pedofil nemusi nutne soulozit s detmi. Dokonce se mu takova predstava muze i pricit, protoze by to znamenalo, ze ublizi nekomu, koho ma rad. Stejne jako mezi normalnimi heterosexuly jsou grazlove, jsou i mezi pedofily. Ale ani zdaleka neplati, ze kazdy pedofil je grazl.

0 0
možnosti

anžto

3. 2. 2009 14:48
vy co to tady obhajujete

odpovězte si sami, kam byste poslali své dítě - do školy kde učí učitel pedofilní, nebo člověk zdravý? a neomlouvejte se pořád, že je normální vystavovat sebe a děti rizikům úplně dobrovolně - já např. trpím závratěmi z výšek - nutí mě to skákat dolů - a taky nevyhledávám rozhledny. A vy víte, že byste tomu dítě mohli ublížit

0 0
možnosti
PN

petrnew

3. 2. 2009 14:56
Re: vy co to tady obhajujete

K pedofilovi. Ten má totiž, narozdíl od pedagoga, děti opravdu rád... :-)

0 0
možnosti
JS

flames828

3. 2. 2009 14:19
...

´průměrný pedofil´, tak to je termín. Jaké jsou vlastnosti průměrného pedofila? Dětem penis ukazuje, ale nezasouvá jej do nich? Nebo ukazuje jenom průměrnou část penisu? Nebo hladí jednou rukou? Nevedeme statistiky o pedofilech. Jako zavést nutné nahlášení na byro, kde a jak dlouze jsem koho osahával? Eh...

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

3. 2. 2009 16:46
Re: ...

Ještě to tak. Pak uděláme evidenci homosexuálů, masochistů, fetišistů, exhibicionistů - a nakonec třeba těch, kdo to dělají rádi jinak než v misionářské poloze. Když už se lidi nechodí zpovídat, aby je držela v drápech církev, proč to neudělat policejně, že?

0 0
možnosti
9

987a9

3. 2. 2009 13:56
Kecy kecy

Pedofilie se da lecit stejne uspesne jako homosexualita. Je to uplne stejna uchylka, pouze neni v ramci nasi civilizace spolecensky tolerovana.

Latentnich pedofilu je spousta, stejne jako latentnich homosexualu, zlodeju, vrahu, krivoprisezniku a sadistu.

Zakladem je presumpce neviny.

0 0
možnosti
PK

kasz

3. 2. 2009 13:58
Re: Kecy kecy

Záleží, co se myslí tolerancí pedofilie. Sexuální aktivity s dětmi tolerovány nejsou. Jenže "pedofilie" nejsou sexuální aktivity s dětmi. Pedofilům nejde o to, aby se zlegalizoval sex s dětmi, ale o to, aby se změnil na jejich deviaci společenský náhled. Aby se nemuseli bát odsouzení, když někomu řeknou "líbí se mi holčičky".

0 0
možnosti

Říman

3. 2. 2009 13:53
Dodatek

Škoda, že nejde dát antikarma.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

3. 2. 2009 15:26
Re: Dodatek

skoda ze vas nejde nakopat do (Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite