Diskuse

Zprávy o stříhání vousů, ale o otázce rasismu ani muk!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

11. 10. 2011 16:26
dost dobry clanek

Pekne, k veci... a caina bych s takovou charakteristikou mel rad :-).

.

Kdyz vas tu vidim - minuly tyden jsem na blogu na lidovkach znovu zverejnil antidiskriminacni clanek, ke kteremu jste me tehdy inspirovala clankem o pricinach krize :-). A protoze je to parodie, prijde mi, ze plati stale :-)

0 0
možnosti

POToole

11. 10. 2011 16:55
Re: dost dobry clanek

Cain je určitě zajímavá a inspirující osobnost, inteligentní člověk, který se vypracoval vlastní pílí, a není žádné ořezávátko. Myslím si, že si ho dovedu představit jako prezidenta, za kterého by se Amerika nemusela stydět. Ale to je samozřejmě teprve ve hvězdách...

Na ten Váš blog se určitě brzy mrknu, mám teď ještě nějaké psaní, ale jen co budu mít chvilku, budu tam. stejně se už na to chystám delší dobu. Doufám, že tam jsou na Vás hodní... ;-)

0 0
možnosti

forEdd28.1

11. 10. 2011 15:57
nice

moc hezky a dobre napsano... pani Paulina dala fleka profesinalnim novinarum z iDnes!

Pred par dny, kdyz zemrel computrovy genius Steve Jobs iDnes >>

http://technet.idnes.cz/jobsovi-se-poklonila-konkurence-i-prezident-usa-fup-/sw_internet.aspx?c=A111006_104046_sw_internet_mla

Redakce iDnes   uvedla nespravne jmeno guvernera Californie >> John Boehner <   guvernerem Californie je ve skutecnosti Edmund J. Brown Jr.  >>  http://gov.ca.gov   <<   redakci jsem napsal nekolikrat s upozornenim aby opravili chybu ale nemji to ani na rozumu a neudelali to do dnesniho dne. V normalnich novinach by za takove lapsy dostal novinar napomenuti anebo vyhazov...Je  videt ze v redakci IDnes pracuji lide kteri nemaji o zurnalistice ani paru Rv

0 0
možnosti

POToole

11. 10. 2011 16:44
Re: nice

Děkuji. :-) Já jsem někdy z těch pitomostí, co tu od novinářů čtu (= viz můj předešlý článek) tak nešťastná, že jim to snad budu opravovat tak dlouho, dokud nezačnou psát pořádně... ;-D

0 0
možnosti

Pickup Anddropoff

11. 10. 2011 15:51
Herman Cain ma pravdu / castecne

Je fakt, ze spousta lidi drzi vymluvy, jenze take je fakt, ze v USA je rasa velky business. Rasove profilovani, stezovani si na rasove podminky, zavadeni lepsich rasovych podminek atd. atd. Vsak ceska ROMEA se uz uci. Jak vyzdimat system. Navic takovymi recmi si podporu pan Cain u cernochu neziska, oni neradi slysi pravdu, zeptejte se Billa Cosbyho, ac cernoch, nyni na cerne listine;-)

Ad LEAD a RULE, ono to vyjde podobne a Hitler byl LEADER, nezapomente.

Kazdopadne Mitt nebo Herman, minorita, ktera nevypada moc nadejne.

A proc nyni cernosi podporuji demokraty, protoze demokrat je Obama. Tradicne cernosi podporuji republikany, viz Lincolnova strana.

1 0
možnosti

POToole

11. 10. 2011 16:39
Re: Herman Cain ma pravdu / castecne

Já se domnívám, že Cain uhodil hřebíčekna hlavičku v obou případech, upozornil na výmluvy i na ten business vyžírků, kteří profitují na problému, a přitom ho sami přinejmenším zveličují, když už nevytvářejí. Co by všichni ti aktivisti dělali a jak by tahali peníze ze státu na granty, kdyby ten problém ve skutečnosti tak velký nebyl?

Možná si Cain nezíská podporu u většiny černochů, ale třeba u některých ano, a i to bude dobrý úspěch na cestě označovat věci tak, jak jsou.

Hitler sice leader byl, ale výrazy jako "world leaders" se v angličtině prostě používají bez smyslu "vládnout světu", ten nadpis článku na IDnes byla pitomost. A to, že Romney apeloval na národní hrdost a nechce být jako např. spousta evropských "leadrů", kteří se ohýbají a nechají po sobě dupat muslimskými menšinami, to mluví více v jeho prospěch.

Černoši přešli k Demokratům za doby Roosevelta, i když Republikáni byli ti, co byli proti otroctví. Demokraté jim ale nabídli lepší sociální podmínky a dávky... :-)

0 0
možnosti

dolch

11. 10. 2011 12:53
Skvělý

od Vás se člověk aspoň něco dozví. I když ostříhané vousy jsou taky důležité ;-DR^

0 0
možnosti

POToole

11. 10. 2011 16:14
Re: Skvělý

Ostříhané vousy jsou velmi důležité, a proto jsem ráda, že o nich novináři na IDnes píší, a tudíž já nemusím... ;-D

0 0
možnosti

JamesJosephWray22

11. 10. 2011 7:53
Skvělý článek madam,

kéž by i čeští novináři měly Vaše schopnosti. Děkuji za kvalitní a poučné čtení. Karma velká jak Missisippi ;-)

0 0
možnosti

karelman

11. 10. 2011 8:28
Re: Skvělý článek madam,

to y tam docela sedí, protože většinu nesmyslů v idnesu píšou různé slepice;-(

Ale článek je to fakt výborný!!

0 0
možnosti

habit-.!..

11. 10. 2011 7:39
... jak se zdá, seriozní žurnalistika se stěhuje na blog...

... díky...:-)R^

0 0
možnosti

lomihnát.

11. 10. 2011 8:21
Re: ... jak se zdá, seriozní žurnalistika se stěhuje na blog...

R^

0 0
možnosti

Fanuel

11. 10. 2011 7:16
Konečně blog rovný a spravedlivý pro obě strany.

Dobrý úvod: Otázka informovanosti je dost důležitá, ale pravdu zde v  Bohemia.cz nechce vládní moc slyšet:.....Sice není zjevná cenzura , ale jak je vidět funguje autocenzura, která je horší cenzury. Jde pak jen o strach jedince o ztrátu zaměstnání...Blogeři to mají snažší a spoléhají na Německé vydavatele...(idnes), že cenzuru a autocenzuru nepřipustí a proto ti přeji ,,ZLOM  VAZ";-D

2 0
možnosti

POToole

11. 10. 2011 15:39
Re: Konečně blog rovný a spravedlivý pro obě strany.

Děkuji. :-)

0 0
možnosti