Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šnajdr

10. 3. 2010 5:41
Dobrý den, napsala jste to moc hezky

Určitě jste skvělá máma...já sám děti ještě nemám a nejsem si jist, kdy budu mít, ale chtěl bych takovou ženu, která dělá jen to nejlepší pro děti i pro nás...Je důležité mít balanci v životě. Karma.:-):-)

0 0
možnosti

jahodova

7. 3. 2010 8:56
Zdravím z Oderských vrchů!

Díky za hezký článek, zvedl mi ranní nedělní náladu!!! Mějte se moc hezky a pište, prosím, častěji....:-) 

0 0
možnosti

Jana Kolářová

16. 2. 2010 21:38
pěkný

:-) Mimochodem - kde jste byla tak dlouho? JK

0 0
možnosti

Jiittkkaa

16. 2. 2010 21:37
Ahoj Pavlo,

Tvůj článek je moc příjemný, vrátil mě ve vzpomínkách na doby minulé a tak nějak jsem si uvědomila potřebu té rovnováhy. Momentálně je můj život v naprosté nerovnováze a čím dál tím více si uvědomuji, jak už bych s tím měla začít něco dělat. Dostala jsem se k Tvému článku sice s poměrně velkým zpožděním, ale přeci. Díky a měj se krásně JitkaGR^

0 0
možnosti

Lenka PT

8. 2. 2010 0:26
:-)

R^R^

0 0
možnosti

Sealova

5. 2. 2010 11:08
souhlas

Rovnováha je určitě důležitá a prosazovat něco přes nevoli potomků je velmi těžké. Ještě děti nemám, ale až se ten můj první drobek narodí, chtěla bych postupovat ve stejném duchu. Cesta kompromisů je občas trnitá, ale o to správnější.

0 0
možnosti

Wendolene

4. 2. 2010 18:37
Myslim, ze mate spravnou myslenku

Skloubeni vaseho  ceskeho sveta a americkeho, vase deti budou obohaceny, budou znat vice R^ Bandasky s mlekem teda nepamatuji;-D, ale vzpominam matne na jeden druh jogurtu...Ja osobne jsem neprisla na chut Amish vyrobkum,  hodne nakupuji v Whole Foods ( to u vas asi neni), kde se da sehnat krasne zlute a tucne irske maslo, ktere chutna vytecne, a pecene vyrobky jsou s nim "jedna basen", hodne organickych vyrobku je opravdu kvalitnejsich a casto cenove vyhodnejsich nez tech obycejnych, snazim se, aby nase rodina jedla zdrave, ale to neznamena, ze jednou za cas nedovolim neco uplne odporne nezdraveho. :-)

0 0
možnosti

POToole

4. 2. 2010 19:38
Re: Myslim, ze mate spravnou myslenku

Wendy, zdravim Vas! Ja jezdim asi tak jednou za mesic do Kansas City, tam navstivim Whole Foods i dalsi oblibene obchody, a i u nas mame napriklad ve Schnucks plno organickych potravin, ale nasi Amish farmari jsou skutecne jedinecni i treba ve vyrobe uzenin, a jsou nakonec i levnejsi. Urcite to zalezi na lidech i miste, samozrejme.

My mame v sobotu  vetsinou oddechovy den a jime bud v restauraci nebo grilujeme, vecer si dame zmrzlinu a tak. a v nedeli je cely den ceske jidlo. Deti i manzel se vzdy hrozne tesi na nedeli, treba na kure na paprice s knedliky. Takze nejen me deti, ale i muj muz se nam pocestil, i kdyz hlavne v jidle a filmech - v nedeli take casto koukame na stare ceske filmy... ;-D Mejte se hezky!

0 0
možnosti

Vikina

4. 2. 2010 18:22
Ahoj Pavlínko,

úplně senzační článek. Zejména v záplavě zdejších .. chjo.

S tou bandaskou jsi mě ale překvapila, já myslel, že to skončilo počátkem 60. let. Ale na ty fronty v obchodech si ještě vzpomínám, místní klepny tam stačily probrat kde co a kde koho :-P, tak jsme byli informovaní :-);-D. To se ještě vážil cukr, mouka, sčítalo se ručně na papírku.

Tady nám dnes chybí ti vaši farmáři, kvalita potravin je otřesná - a to ještě nikdo neví, jak se celá ta chemie projeví jednou na naší populaci.Jojo, kdo ví, jak jednou ten pokrok skončí.

0 0
možnosti

POToole

4. 2. 2010 19:11
Re: Ahoj Pavlínko,

Diky, mily Vikino, hezky Te zdravim! My jsme chodili s bandaskou jeste v 70. letech, ale to vis, zapadla vesnicka na severu v horach, tam se pokrok dostaval pomalu...:-) S temi farmari - ja jsem to zatim jen tak umyslne natukla, protoze o tom chci napsat daleko vice priste! Mej se hezky a nebud tak moc na vsechny prisnej... ;-)

0 0
možnosti

Stobka

4. 2. 2010 13:57
Hezké a milé vzpomínky.

Na tu bandasku na mléko jsem si nedávno vzpomněla. když jsem si kupovala mléko v mléčném automatu. Chutnalo to podobně.

0 0
možnosti

POToole

4. 2. 2010 16:02
Re: Hezké a milé vzpomínky.

Dekuji a preji Vam, at nekdy nekde na to dobre mleko zase narazite a pochutnate si... :-)

0 0
možnosti

Béda47

4. 2. 2010 13:07
díky za zprávy z USA

Děkuji za milé postřehy z USA. Ještě, že to tam je občas  úplně normální.Ty kecy dokonalých novinářů jsou již docela neúnosné.Ale život jde dál .....V

0 0
možnosti

POToole

4. 2. 2010 16:00
Re: díky za zprávy z USA

Jasne, ze je to tu uplne normalni - normalni lide s normalnimi starostmi i radostmi. Tak zije drtiva vetsina obyvatel, ale o tom psat neni zadna senzace... ;-) Mejte se hezky a dekuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite