Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

A o čem tedy zpívají tito současní známí zpěváci a zpěvačky?

 

Red Hot Chili Peppers zpívají "I want to party on your pussy, baby".

Iggy Azalea zpívá "Bad boys get a mouth fulla pussy".

Rammstein zpívá "You've got a pussy,  I have a dick, So what's the problem".

Ani při velké snaze tam žádné "kočičky" nevidím. Ani tam nevidím žádný dvojsmysl, myslím, že se vyjadřují zcela jasně. A pokud byste si třeba Vy nebyla jistá, o čem zpívají, tak si jejich písničky pusťte celé.

Je tedy hezké, že žijete 20 let v USA. Ale asi nemáte kontakt se současnou generací mladých lidí, a proto neznáte jejich slovník.

6 4
možnosti
JR

J24a85r22a 86R88a86n25k

8. 11. 2014 19:19

Muzete to videt dvojsmyslne, zalezi na kazdem, ale ani v Kanade to nikdo jinak nevidi, mlade matky to slovo krome volani na kocky pouzivaji pri koupani deti....u kluku weewee a ne Dick, i kdyz to se normalne da pouzit, ale Prime Ministr, nebo prezident by letel:-(

3 1
možnosti
JB

Typicky české. Debata se zvrhla v přesvědčování, jaký má několikasmyslny název pochybné skupiny překlad. Přitom většině uniká (u někoho to je záměrem) skutečnost, ž prezident mluvil v televizi zjevně opět pod vlivem a jako ten poslední homeless. Jako by jim nevadily titulky světových novin "český prezident vulgárně nadává Čechům z rozhlasu". Zde se opět projevuje česká malost a příslušnost k Dálnému východu [>-];-O

7 4
možnosti
JR

J11a66r19a 66R43a61n73k

7. 11. 2014 22:58

Tady zrovna jeden je:

Czech leader sparks uproar with foul-mouthed ... - Zee News

zeenews.india.com/news/czech-leader-sparks-uproar-with-foul-mouthed-...

3 days ago - Outspoken Czech President Milos Zeman faced unprecedented criticism on Tuesday over a ... punk rock group Pussy Riot "bitches" and translated "pussy" into Czech as "cunt"

6 0
možnosti
PC

Krásně jste nám to naservírovala Pavlíno. Super překlad. A nyní ještě zbývá maličkost, pojmenujte tak svou dceru. Pussy, uděláte ji nesmírně šťastnou, ve škole oblíbenou a přáteli vyhledávanou. Ostatně po této krásné prezentaci, se najde i v řadách našich čtenářek mnoho těch, které to jistě učiní.

8 10
možnosti
PC

Nechápu, za co jsou ty mínusy? Copak, spolek pokrytců nesouhlasí ani se svým výkladem?

Na co si zde tedy hrajete? Vypadá to tak, že Vaše úmysly a slova, jsou v příkrém rozporu s morálkou slušného člověka, jsou totiž pouhou, nechutnou přetvářkou, ve službách pochybných zájmů.

4 5
možnosti
OH

Tento blog je zajímavou ukázkou ukázkou současné "svobody a demokracie".

Jsme svobodní, můžeme napsat o prezidentovi, že je blbeček, o dceři že je kudnička a nesmažou vás.

Ale zkuste psát zlobivě o našel slintajícím spacím vozu, co mluví jak fekál už roky a dělá maskota pro každého, kdo podpoří jeho sen o návratu majetku a najednou vám začnou kázat o slušnosti v diskusi.

Takže paní O'Toole problém možná nebude jen v jazykových znalostech prazidenta, ale v konečném uznání, že Karel nevyhrál ani jako agent 007 a a ni jako pankáč s čírem a už je dost dlouho od voleb aby bylo možno kritizovat vyrovnaně.

7 12
možnosti
IC

Já si myslím, že M.Z. je v tom úplně nevinně. On si jen vzpomněl na svoji dceru Kačenku (též výraz pro kundičku) a na to jak se producírovala na tom videu sex party. Asociace udělala své a tak si svoji bezmoc a vztek vylil na Pussy Riot...;-)

7 2
možnosti
DE

D16a19v97i62d 65E33v56a61n

7. 11. 2014 16:24

Já jsem se rovněž přiměl, abych otevřel slovník, který jsem zakoupil před drahnou dobou za $5.50 v New Yorku (The Scribner Bantam English)

a zjistil jsem, že tam u slova puss je například tvář (face), pusa, pusinka.

A pokud jde o Riot, tam je ten překlad úplně jiný, není to žádný odpor, jak se tu neustále prezentuje.

Ve zmíněném slovníku jsem našel, že Riot poukazuje na násilné shromáždění nebo násilný dav více osob, nepovolené shromáždění výtržníků, chování bez zábran, nevázané chování, vzbouření, křik, randál či kravál.

Riot Act, zákon ve Velké Británii, pokud se 12 nebo více než 12 osob shromáždí a dělají nepřístojnosti na veřejném místě a nerozejdou se do jedné hodiny po té, co jim bylo autiritou sděleno, že tak mají učinit, pohlíží se na ně jako na pachatele...

Překládat Pussy Riot jako Vzpoura bobrů? 8-onebo Vzpoura kačenek?8-o to je docela slušný úlet.Rv

5 2
možnosti
JR

J57a85r18a 68R80a28n35k

8. 11. 2014 19:32

Mate anglictinu temer jako mother tongue?8-oMate odborne slovniky?

1 0
možnosti
LD

L55i23b61o85r 38D57a93n16ě45k

7. 11. 2014 15:07

Paní, Vás bych chtěl za učitelku angličtiny!

4 0
možnosti

Děkuji, 

krom toho, že p. Zeman je typem lidí, kteří po svém zenitu odmítají další vývoj (učit se něco nového, současného), on sám a jeho příznivci nechápou o čem to celé je. Opravdu ani mě, ani jiným lidem nenaskakují pupínky, pokud se někdo vyjádří vulgárně (ostatně včera jsem se kopnul do prstu a to byly části těla...) Jde o to, že Zeman ty věci říká při veřejných promluvách k národu. Tím hrubě porušuje pravidla. Nepsaná pravidla. Od toho je jen krůček k nerespektování psaných pravidel (viz nezveřejňování platů jeho podřízených). A dalšími kroky se dostáváme k oligarchii či anarchii...

9 1
možnosti
ZB

Myslím, že důvod , proč president Zeman použil  tak vulgárního překladu je právě ta spojitost s feminizmem u členek skupiny. Ing.Zeman rozhodně není přítel rovnosti pohlaví, jak lze vycítit již z mnoha jeho předešlých vyjádření. Myslím, že kdyby bylo na něm , tak formulace : Držte je bosé a těhotné by došla uzákonění :-)

Moje amatérská psychoanalýza mi říká, že to má kořeny v jeho dětství. Být nemanželským dítětem v té době nemohlo být lehké. Zvlášť na maloměstě.Pravděpodobně si docela od okolí vytrpěl, vyrůstal izolovaně a tak se jako obranný reflex sám utvrzoval ve své výjimečnosti člověka, který se nemusí na jiné ohlížet. Přijde mi smutné, když se dospělý muž ani po tolika letech nedovede zbavit svých démonů. Ale historie nám napovídá, že není sám a jiní byli daleko horší.

11 1
možnosti
TH

Navic ho zadne zeny neobdivuji. Ma jen dceru, ta s nim drzi a manzelku, tu  jen ale jako. Pochybuji, ze tu doslo v poslednich 20 letech na nejake "manzelske povinnosti".

2 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite