Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to dvousecny az trojsecny. Na jedny strane predna**anost a jasna statistika kdo problem vytvari, na strane druhy setrvacnost ublizenosti na ktery se da stavet a ohybat podle ni realitu do absurdna, a do tretice prosta frustrace z atmosfery na obou stranach. A ze ji ve Fergussonu je.

Nevim co by Martin Luther King rikal dneska, ale asi by jeho sen miril vic do vlastnich rad.

0 0
možnosti
Foto

Mám dojem, že právě uvedené statistiky říkají jasně, že ten problém není dán barvou kůže (myslím počty zastřelených a jaké barvy pleti byl zastřelený a střílející - a všimněte si, že neříkám oběť a pachatel). Problematická je ta odlišná reakce, která barvu kůže zohledňuje a je vedena pozitivní diskriminací, která nikdy nikomu neprospěla, protože ani nemůže... JS

1 0
možnosti

P47a21v26e50l 96K13u20l10a

27. 8. 2014 8:38

R^R^R^ a karma, logicky :-)

3 0
možnosti

Pavlíno, napsala jsi to opravdu velmi výstižně. KarmaR^

3 0
možnosti
Foto

Odpovím Vám, vážená blogerko, na Váš nadpis.

Myslím, že tomu rozumíte až příliš dobře.

Karma

3 0
možnosti

Obvyklé případy posledních let: stane se zločin, při incidentu je zabit zločinec - má veleslavný pohřeb. Stane se zločin při incidentu je zabita nevinná oběť - tak určitě nemá  přímo veleslavný pohřeb, pokud si vůbec někdo nadstardatně všimne běžné události.

3 0
možnosti

Protestuji proti právu beztrestně loupit a přepadat své spoluobčany, které si osobují naši romští spoluobčané. Protestuji proti povinnosti přispívat na jejich dávky, či pobyt v kriminálech. Jsem proto rasista?

8 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že jste rasista. Nebyl byste jím, kdybyste takto protestoval proti všem lidem, kteří přestupují zákon anebo žijí v klidu z dávek z našich daní a zneužívají tak náš měkký systém, ačkoliv by mohli pracovat. Rasista jste proto, že neberete v úvahu, kolik bílých je v kriminále a žije z dávek a kolik Romů naopak žije zcela s pravidly společnosti. A rasista jste i proto, že mluvíte o beztrestném právu Romů na loupení a přepadání, ačkoliv zákony v žádném případě neříkají, že za kriminální čin půjde sedět jen bílý a Romovi to projde. JS

1 5
možnosti

Cerny policista v Utahu??? Opravdu???? 8-o8-o8-o

1 0
možnosti

Asi byl Mormon a měl čtyři bílé manželky:-)

0 0
možnosti

J51a45r71a 72R20a79n58k

27. 8. 2014 4:12

Dik za strizlive napsany clanek, vim jiz z poslednich voleb, ze nikomu nestranis a barva kuze neni ani pro Tebe dulezita. Zvlastni, zaslechla jsem  pouze kratkou zpravu v radiu, nic na tv a jeden artikl ve Washington post, ale celkem zajimava byla tato reakce:

"In fact, you’d be hard pressed to find a less justified police shooting but for some reason Salt Lake City didn’t erupt in weeks of rioting and looting. Al Sharpton didn’t tow a caravan of media into Utah to meet with Taylor’s family. Jesse Jackson didn’t show up begging for donations. President Obama didn’t address Taylor’s shooting between rounds of golf, nor did he send in Eric Holder to mete out some federal justice.

Making this hypocrisy a bit ironic, there are reports that at least one of the officers that shot Taylor was black. WND says the SLC police chief described one of the officers as “non-white” while some of the witnesses claim he is in fact black. There is police body camera footage of the incident but it isn’t being released at this time.

Clearly the media and outraged activists don’t actually care when an unarmed young man is gunned down by the police; they only make a big stink if that man happens to be black and the shooting officer is white. The total lack of coverage of Dillon Taylor’s death proves this beyond a shadow of a doubt."

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS