Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

17. 8. 2008 19:29
Tenhle článek

mi nějak unikl. Jo, tak to někdy chodí. Kdo ví, co všechno holce doma vadí a o čem neví ani nej kámoška.

Kdysi se kladl větší důraz na povinnost a zodpovědnost a ono se to kupodivu vyplácelo. Dnes spíš na okamžité uspokojení vlastních potřeb (viz naše časopisy a bulvár) - a máme 50% rozvodovost. Zatím nikde není statistika, zda druhá manželství dopadají lépe, pouze počet osamělých žen jasně přibývá.

Jinak potíž žen je v tom, že pokud se zapomenou, mají mnohem větší tendenci manželství rozbít. To my, chlapi, přece jen neděláme, i když jsme v tom zahýbání asi horší.

Kámoška je prostě blbá, vždyť tolik bab prostě jen zahýbá, ale manželství si hlídá. Koleduje si jen o malér. To chce fakt zůstat jednou sama, navíc v cizí zemi? Že jí jako chlap vzkazuji: vždycky si budu pamatovat, že už jednou někoho opustila (byť i kvůli mně) a budu se podle toho k ní chovat. S klidem ji opustím při jakékoliv nesnázi; takhle to u mužských prostě funguje.

0 0
možnosti
RB

Renata Baker

16. 8. 2008 6:10
Je to smutne a slozite.

Na prvnim miste by mela byt rodina, deti jsou dulezitejsi nez chvilka radosti v posteli. Bohuzel kazdy vztah se casem zvrtne ve stereotyp. Kdyz se Eva rozvede s Randym a jeji Kanadan take, rozbiji se dve rodiny. Bude Eva stastna ? Za jakou cenu by byli spolu? Kdyby nemeli deti, je to zase neco jineho. Reseni neni, zatnout zuby, porucit si, zmenit praci, snazit se byt dobra mama a zena. Zamilovanost by nemela byt vic nez dlouholete manzelstvi!

0 0
možnosti
PO

POToole

4. 8. 2008 19:09
Dekuji za Vase

prispevky - jsem rada, ze si myslite priblizne to same co ja...:-) Kamaradce reknu, at si Vase nazory precte, takze dik! V

0 0
možnosti
W

wiki5.5

4. 8. 2008 16:43
ohnout

pres koleno a narezat na (Y)

0 0
možnosti
AH

nyny.

4. 8. 2008 14:35
no v zásadě souhlasím s ostatními v diskusi

Vámi zadaný příklad má všechny rizikové znaky neúspěšnosti budoucnosti.Je velmi nepravděpodobné, že člověk, který je na místě pouze na omezenou dobu by pro krátkodobý i když intenzivní vztah boural svou rodinu. I ta krítkodobost je určitá osudová a intenzivní přitažlivost. Zkuste jí udržet,aby nejančila, protože až on odjede, ona se vcelku rychle vzpamatuje a je pravděpodobné, že když se otočí, sama bude žasnout, v jakých mrákotách žila.A až se otřepe, třeba si o to víc bude vážit manžela a rodiny a bude vše vidět jinýma očima.Třeba by začala znova a postarala se o to, aby byla nová etapa života lepší, jiná  s více zájmy a koníčky i časem pro sebe a více reflektující na stávající životní podmínky.Rozvést se může vždycky, ale toto vypadá fakt jako nebezpečné poblouznění.Navíc není jasné, jak celou záležitost bere on, třeba jen jako zpříjemnění dlouhodobého pobytu.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

4. 8. 2008 9:28
Každý vztah

dříve či později tak trochu zevšední, zajede do stereotypu. Pokud je mezi manželi úcta a jeden druhého si váží je podle mě rodina vždy na prvním místě a je třeba udělat všechno proto, aby byla zachována.Pokud zmíněné hodnoty ve vztahu chybí a manželé sebou dokonce(jak tomu je v mnoha případech) opovrhují a denně se hádají a ponižují, pak nemá cenu tuto rodinu udržovat, neboť zvláště pro děti je život v takovém prostředí psychicky velmi náročný a často z dětí vyrůstají narušení jedinci. Radit ale opravdu nelze, protože on taky zamilovaný člověk sice ví a je si vědom rizik, ale.....Díky za zamyšlení někteří si možná uvědomí, že...VJitkaG

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

4. 8. 2008 9:03
Z každého zamilování

se po letech stane to, co je teď mezi ní a jejím manželem.

Ať holka neblbne, když to nejde jinak ať si hezky zašoustá,  ale ať neopouští rodinu.

Dřív nebo později se z nového vztahu stane starý vztah a buchta je opět tam kde je dnes. Za cenu dvou rozbitých rodin, a hodně bolesti několika lidí.

Štěstí zaplacené bolestí jiných nemá dlouhého trváni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite